GPS AUTO PENTRU CAMIOANE GARMIN DEZL 780 LMT

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Publicat de cateva luni
ID #58
Acest anunt iti apartine? Promoveaza prin sms. 1€ pentru 30 zile
1949.00 Lei
GPS AUTO PENTRU CAMIOANE GARMIN DEZL 780 LMT
Romania, Bucuresti, Bucuresti,
Publicat de cateva luni

Descriere


NAVIGATOR GPS UŞOR DE FOLOSIT PENTRU CAMIOANE


Navigator de 7,0" pentru camioane cu hărţi pentru Europa, plus actualizările gratuite pe viaţă ale hărţilor. Include totodată informaţii gratuite din trafic prin DAB sau Smartphone Link şi servicii live cu aplicaţia gratuită Smartphone Link.

Stabilire de rute personalizate pentru dimensiunile, încărcătura şi greutatea camionului, plus alerte pentru înălţimi de poduri, limite de greutate, curbe strânse, pante abrupte şi altele.

Planificare uşoară a pauzelor cu notificări din timp pentru pauze, plus semne de circulaţie înainte pe rută pentru a sugera restaurante, zone de odihnă, staţii de alimentare cu combustibil şi unităţi de cazare din apropiere.

Puncte de interes specifice camioanelor; filtraţi opririle pentru camioane în funcţie de facilităţi, precum „Cafenea” sau „Duşuri”.

Controlaţi dispozitivul dēzl folosind vocea şi beneficiaţi de apeluri hands-free prin Bluetooth® şi Wi-Fi® incorporat pentru actualizări uşoare ale hărţilor şi software-ului fără a avea nevoie de un computer.

Funcţia Dispecerat şi Monitorizare permite dispecerilor să trimită cu uşurinţă mesaje text şi adrese şoferilor şi chiar să le monitorizeze rutele de la început până la destinaţie.
Contacteaza vanzatorul Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

 

Contactează vânzătorul

  Seller's picture
  navigatiegps.ro
  Utilizator neinregistrat
  Extensii permise png,gif,jpg,jpeg.
  Marime maxima fisier 122Mb.

  1949.00 Lei
  Contactează vânzătorul Lipsa nxxxx

  Informatii despre vanzator

  Seller's picture
  navigatiegps.ro
  Utilizator neinregistrat

  Locatia anuntului

  Romania, Bucuresti, Bucuresti